#dominoforever Product Ideas Forum

 

Welcome to the #dominoforever Product Ideas Forum! The place where you can submit product ideas and enhancement request. We encourage you to participate by voting on, commenting on, and creating new ideas. All new ideas will be evaluated by HCL Product Management & Engineering teams, and the next steps will be communicated. While not all submitted ideas will be executed upon, community feedback will play a key role in influencing which ideas are and when they will be implemented.

For more information and upcoming events around #dominoforever, please visit our Destination Domino Page

Broken reference after V10 installation

After installation of V10 the application manager of the underlying semi-included beta editor component (aka eclipse) complains about missing references (see picture).

The problem is, that third party OSGi plugins (like ODA) stop working properly. See also this link: https://frostillic.us/blog/posts/058650E080E352178525832B00519D2C

Even their BETA release that's supposed to work with V10 fails.

I know, there are many brains out there, that are awesome fighters for "new is the cool shit". But this java shit starts hitting the fan.

It's time to say goodbye to this f*ing Java-Bloat. It never has helped in any way and it never was maintained in any way to be helpful at all. Just to peer developers that are brainstuck in a java world will not help us.

  • Avatar32.5fb70cce7410889e661286fd7f1897de Guest
  • Apr 10 2019
  • Attach files